(+389) 3134485

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

септември 13, 2018

Новости

Злате Мехмедовиќ гостин во Урбан Таг

За сериозноста и предизвикот со кои се среќаваме додека се грижиме за здравјето на повеќе од половинa граѓани на нашата држава, за тоа како ве чуваме од болести и за тоа како и докторите понекогаш знаат да бидат забавни можете да погледнете од моето гостување во шоуто “Урбан таг” на 21ТВ.

НОВОСТИ