(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

јануари 15, 2019

Новости

Вакцината спасува животи, стравот од неа ги загрозува. Едукацијата за вакцините е важна – погледнете го видеото!