(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

февруари 18, 2020

Новости

#Донирај крв

На секои неколку секунди, на некој, некаде, му е потребна крв. Преку трансфузија на крв и производи од крв се помага да се спасат милиони животи секоја година.

Со дарувањето крв, можете да спасите многу животи!