(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

март 19, 2020

Новости

Редовна дезинфекција на нашите поликлиники

Како најголема јавна здравствена установа продолжуваме и понатаму со почитување на препораките за заштита од болеста Covid-19, во интерес на сите нас. Редовно вршиме дезинфекција на нашите поликлиники, за побрзо и полесно надминување на ланецот на преносливост.