(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

март 20, 2020

Новости

Бесплатната телефонска линија 080000203 ќе биде достапна 24/7.

ЈЗУ Здравствен Дом Скопје


Ги информираме граѓаните дека во наредниот период, во врска со новонастанатата ситуација со covid-19 ќе организираме дополнителна телефонска линија за сите прашања, консултации, подршка и помош поврзани со вирусот.
Бесплатната телефонска линија 080000203 ќе биде достапна 24/7.
Јавното здравство е заедничка одговорност!


Од нас зависи!