(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

март 27, 2020

Новости

БЕСПЛАТЕН БРОЈ 080025555

БЕСПЛАТЕН БРОЈ 080025555Почитувани, за секоја неправилност со било која повреда на пациент – особено при не…

Здружение на лица со дијабетес Алегрија Скопје 发布于 2020年3月25日周三