(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 1, 2020

Новости

Од денес започнавме со бесплатно тестирање за коронавирус во Поликлиниката „Идадија “ – во ЈЗУ Здравствен Дом Скопје.

Од денес започнавме со бесплатно тестирање за коронавирус во Поликлиниката „Идадија “ – во ЈЗУ Здравствен Дом Скопје.
Изразуваме голема благодарност до Авицена Лабораторијата за бесплатната изработка на тестовите со што двојно се зголемува капацитетот за тестирање во Скопје.

Термини за тестирање се закажуваат исклучиво преку матичните лекари и системот Мој термин.