(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 16, 2020

Новости

Топ Тема 15.04.2020г.

Во Топ Тема со Снежана Лупевска Созен гостуваа проф. др Виктор Исјановски директор на ЈЗУ Здравствен Дом Скопје, др Арбен Зибери, директор на Центар за јавно здравје – Скопје, доц.др Христијан Костов, директор на ГОБ „8 Септември”.