(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 17, 2020

Новости

Горди сме на нашата прим. др. Весна Неделковска, храбра и неуморна, која е во првите редови во борбата со Covid19!