(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 21, 2020

Новости

Здравствен Дом Скопје упатува голема благодарност до фармацевтската компанија FITOFARM и до вработените во компанијата, за донацијата.

Здравствен Дом Скопје упатува голема благодарност до фармацевтската компанија FITOFARM и до вработените во компанијата, за донацијата. Во актуелната состојба во која се наоѓаме, односно во борбата со Covid19, ваква донација ни е од големо значење.
Ви благодариме и би сакале да знаете дека и ние сме тука за вас во секое време.