(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 24, 2020

Новости

Поддршка за нашите херои! Поделени оброци за сите вработени во службата за итна медицинска помош!

Поддршка за нашите херои! Поделени оброци за сите вработени во службата за итна медицинска помош!
Благодарност до градоначалникот г-дин Велимир Смилевски!
Ние сме тука за сите Вас!