(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

мај 8, 2020

Новости

Здравствен Дом Скопје упатува голема благодарност дo Стопанска банка – На ваша страна за донацијата . Во актуелната состојба во која се наоѓаме, односно во борбата со Covid19, ваква донација ни е од големо значење. В

Здравствен Дом Скопје упатува голема благодарност дo Стопанска банка – На ваша страна за донацијата . Во актуелната состојба во која се наоѓаме, односно во борбата со Covid19, ваква донација ни е од големо значење.
Ви благодариме и би сакале да знаете дека и ние сме тука за вас во секое време.