(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 15, 2019

Новости

Лекарската комора се заблагодари на службата за Итна медицинска помош при Здравствен дом Скопје за покажаната пожртвуваност и посветеност во згрижувањето на повредените од сообраќајната несреќа во Ласкарци.

 Сите капацитети веднаш беа ставени на располагање, а вработените од оваа служба беа први на местото на несреќата и вложија натчовечки напори за да го спасат секој човечки живот.