(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 15, 2019

Новости

ЈЗУ Здравствен Дом на Скопје се заблагодарува на Хуманитарната организација “Калири и Мирсис” за добиената донација од медицински потрошен материјал.

Денес, Директорите на Здравствен Дом Скопје Др. Спец. Злате Мехмедовиќ и Дипл. Екк. Бесим Кока остварија средба со претставници на хуманитарната организација”Калири и Мирсис” од Скопје, на која беше искажана голема благодарност за донацијата со надеж и потврда за успешна понатамошна соработка во интерес на корисниците на здравствени услуги.