(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

ноември 26, 2019

Новости

Заедно со премиерот на Република Северна Македонија – Зоран Заев, министерот за здравство – Венко Филипче и директорите на ЈЗУ Здравствен Дом Скопје – др.спец. Виктор Исјановски и дипл. екк. Бесим Кока, отворено зборувавме на денешната трибина „Влогот во човечкиот капитал во здравството е влог во здравјето на граѓаните“.