(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

декември 11, 2019

Новости

Заедно со градоначалникот на општина Ѓорче Петров – Александар Наумовски, ја посетивме поликлиниката „Ѓорче Петров”

Заедно со градоначалникот на општина Ѓорче Петров – Александар Наумовски, ја посетивме поликлиниката „Ѓорче Петров”. Остваривме работна средба, поразговаравме со вработените и во меѓусебна соработка ќе продолжиме во остварување на нашата основна цел за постигнување на брза и квалитетна здравствена услуга за нашите корисници.