(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

март 11, 2020

Новости

Извинување од Здравство.мк до директорот на ЈЗУ Здравствен дом Скопје – Скопје

Редакцијата на Здравство.мк се извинува до директорот на ЈЗУ Здравствен дом Скопје – Скопје во врска со текстот насловен како „Исјановски: НЕМА ФИНАНСИИ ЗА ВАС! Директорот на ЗДС, душман за младите доктори“.

Извинувањето од редакцијата Здравство.мк е до проф. Виктор Исјановски d-r sci,  медицински директор на  ЈЗУ Здравствен Дом Скопје – Скопје, како и до институцијата Здравствен дом Скопје – Скопје.