(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

март 14, 2020

Новости

Нашите мисли се со децата, семејствата и заедницата од Дебар и Центар Жупа.

Нашите мисли се со децата, семејствата и заедницата од Дебар и Центар Жупа. Ви посакуваме да останете силни и споделуваме линкови до информации што се надеваме ќе ви бидат корисни во текот на наредниот период. #COVID19

✔️ Што треба родителите да знаат за болеста што ја предизвикува корона вирусот (КОВИД 19) ➡️ https://uni.cf/2v6Izr4
✔️ Како да разговарам со моето дете за корона вирусот? ➡️ https://uni.cf/38JLFis
✔️ Бесплатни дигитални алатки за поддршка на учење од далечина ➡️ https://uni.cf/3b1ncXL