(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

март 27, 2020

Новости

Ново работно време на вакциналните пунктови

Драги наши родители и најмали корисници на здравствени услуги, Ве информираме дека поради актуелната состојба со коронавирусот, вакциналните пунктови во сите наши поликлиники работат од 12 ч. до 18 часот. Вакцинацијата се одвива непречено според календарот за имунизација. Ви благодариме на разбирањето и чувајте се!