(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 1, 2020

Новости

24-часовна здравствена заштита преку дежурните ноќни пунктови во поликлиниките Ченто, Чаир, Ѓорче Петров, Битпазар, Јане Сандански, Шуто Оризари и Драчево.

24-часовна здравствена заштита преку дежурните ноќни пунктови во поликлиниките Ченто, Чаир, Ѓорче Петров, Битпазар, Јане Сандански, Шуто Оризари и Драчево.
Нашата задача е да бидеме хумани и деноноќно да го чуваме и да се грижиме за вашето здравје!
Заедно во борбата против Covid 19!