(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

1 Prill, 2020

LAJME

Mbrojte shendetesore 24 ore permes pikave kujdestare gjate nates ne poliklinikat Cento, Cair, Gjorce Petrov, Bit Pazar, Jane Sandanski, Shuto Orizari dhe Draceve.

Mbrojte shendetesore 24 ore permes pikave kujdestare gjate nates ne poliklinikat Cento, Cair, Gjorce Petrov, Bit Pazar, Jane Sandanski, Shuto Orizari dhe Draceve. Detyra jone eshte te jemi human dhe dite e nate te mbrojme dhe te kujdesemi per shendetin tuaj!
Se bashku ne lufte kunder Covid 19!