(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

Qëllimi I punës – Kryerjen e një laboratori biokimik të laboratorit.

Mënyra dhe format e udhëheqjes – Kolegji i ekspertëve me drejtuesit e departamenteve për shkak të zbatimit me kohë dhe të suksesshëm të detyrave të punës dhe përmirësimit të procesit të punës.

 • POLIKLINIKA BIT PAZAR

 • POLIKLINIKA ÇAIR

 • POLIKLINIKA MVR

  Dragana Vasilevska

  Biolog i diplomuar

   

 • POLIKLINIKA BUKURESHT

  Biljana Saveska Andonovska

  Kimist i diplomuar

   

 • POLIKLINIKA JANE SANDANSKI

  Zhaklina Atanasova

  Biokimist i diplomuar

   

 • POLIKLINIKA JANE SANDANSKI

  Valentina Stojkoska

  Biokimist i diplomuar

   

 • POLIKLINIKA GJORÇE PETROV

 • POLIKLINIKA GJORÇE PETROV

 • POLIKLINIKA GJORÇE PETROV

   

 • POLIKLINIKA JANE SANDANSKI

 • POLIKLINIKA BUKURESHT

 • POLIKLINIKA ÇENTO

 • POLIKLINIKA DRAÇEVO

  • POLIKLINIKA DRAÇEVO

  • POLIKLINIKA IDADIJA

  • POLIKLINIKA IDADIJA

   

  • POLIKLINIKA JANE SANDANSKI

    

  •  

    

  • POLIKLINIKA IDADIJA

   Natasha Kolevska

   Biokimist i diplomuar

  • POLIKLINIKA JANE SANDANSKI

   Lidija Miliq

   Biokimist i diplomuar