(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

Qëllimi I punës – Kryerja e kujdesit shëndetësor konsultativ specialist në mjekësinë e brendshme 

Mënyra dhe format e udhëheqjes – Kolegji i ekspertëve me drejtuesit e departamenteve për shkak të zbatimit me kohë dhe të suksesshëm të detyrave të punës dhe përmirësimit të procesit të punës.

 • POLIKLINIKA BIT PAZAR

  Dr. Nikolla Stojanovski

  Specialist në mjekësinë interne

   

 • POLIKLINIKA BIT PAZAR

 • POLIKLINIKA BIT PAZAR

 • POLIKLINIKA BIT PAZAR

 • POLIKLINIKA BUKURESHT

 • POLIKLINIKA BUKURESHT

 • POLIKLINIKA BUKURESHT

 • POLIKLINIKA  MVR 

 • POLIKLINIKA JANE SANDANSKI

 • POLIKLINIKA DRAÇEVË

 • POLIKLINIKA ÇAIR

 • POLIKLINIKA JANE SANDANSKI

 • POLIKLINIKA JANE SANDANSKI

 • POLIKLINIKA JANE SANDANSKI

 • POLIKLINIKA DRAÇEVË

 • POLIKLINIKA ÇENTO

 • POLIKLINIKA IDADIJA

 • POLIKLINIKA GJORÇE PETROV

 • POLIKLINIKA GJORÇE PETROV

 • POLIKLINIKA IDADIJA

 • POLIKLINIKA ÇAIR