(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

Qëllimi i punës – Kryerja e kujdesit shëndetësor konsultativ për otorinolaringologji.

Mënyra dhe format e udhëheqjes – Kolegji i ekspertëve me drejtuesit e departamenteve për shkak të zbatimit me kohë dhe të suksesshëm të detyrave të punës dhe përmirësimit të procesit të punës.

 • POLIKLINIKA BIT PAZAR

 • POLIKLINIKA BIT PAZAR

 • POLIKLINIKA BUKURESHT

 • POLIKLINIKA BUKURESHT

 • POLIKLINIKA MVR

 • POLIKLINIKA JANE SANDANSKI

  Dr. Angelina Tuxharova

  Specialist në otorinolaringologji

   

 • POLIKLINIKA JANE SANDANSKI