(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 3, 2020

Новости

Колеги, здравствени работници – не заборавајте да се грижите за себе во овој период.

Колеги, здравствени работници – не заборавајте да се грижите за себе во овој период. Јадете доволно, одморајте колку можете и останете во контакт со вашите најблиски. Бидете внимателни, чувајте се!
За повеќе совети за регулирање стрес и грижа за менталното здравје прочитајте тука 👉 https://bit.ly/2JvA7Wa