(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 10, 2020

Новости

Следете „Прашања и одговори: Како психолошки да го победиме коронавирусот“ во живо од 18:00 часот.

Со Иво Куновски, психолог и Маријана Станковиќ, специјалист по медицинска психологија и когнитивно бихевиорален консултант, двајцата од ЈЗУ Универзитетска клиника за психијатрија, разговараме за начини на прифаќање и прилагодување на оваа ситуација. Како полесно да се справиме со стресот и да го видиме нашиот придонес во заедничката борба за сето ова побрзо да заврши.

Почитувањето на мерките и препораките нѐ носат само чекор поблиску до победа. Моменталната промена на нашите животи е влог во нашето здравје, утре!