(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

10 Prill, 2020

LAJME

Ndiqeni videosesion „Pyetje dhe përgjigje: Si ta mposhtim virusin Korona në aspekt psikologjik“ drejtpërdrejt në orën 18.00.

Me Ivo Kunovski – psikolog dhe Marijana Stankoviq- specialiste në psikologjinë mjekësore dhe konsulente konjitivo- biheviorale, që të dy nga ISHP Klinika Univerzitare e Psikiatrisë, flasim për atë se si të pranojmë dhe të përshtatemi me këtë situatë. Si ta trajtojmë stresin në mënyrë më të lehtë dhe të shohim kontributin tonë në luftën e përbashkët për t’i dhënë fund gjithë kësaj sa më shpejtë.

Respektimi i masave dhe rekomandimeve vetëm na afrojnë një hap më afër fitores. Ndryshimi momental i jetës tonë është investim për shëndetin tonë, nesër!