(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 18, 2020

Новости

Хероите на денешницата, меѓу кои е и нашата храбра др. Славица, која деновиве несебично помага во лекувањето на болните од Covid19 во болницата во Куманово. Горди сме што Ве имаме!

Хероите на денешницата, меѓу кои е и нашата храбра др. Славица, која деновиве несебично помага во лекувањето на болните од Covid19 во болницата во Куманово. Горди сме што Ве имаме!

“Сплотени и единствени сме посилни отколку разделени” др. спец. Славица Ќуксановска