(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

18 Prill, 2020

LAJME

Heronjtë e sotëm, mes të cilëve është edhe trimëresha jonë Dr. Slavica, e cila këto ditë me altruizëm ndihmon të sëmurët me Kovid 19 në spitalin në Kumanovë. Jemi krenarë që ju kemi!

Heronjtë e sotëm, mes të cilëve është edhe trimëresha jonë Dr. Slavica, e cila këto ditë me altruizëm ndihmon të sëmurët me Kovid 19 në spitalin në Kumanovë. Jemi krenarë që ju kemi!

“Të lidhur dhe të bashkuar jemi më të fortë se të ndarë”. Spec. Slavica Quksanovska