(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 23, 2020

Новости

Почитувајте ги препораките, седете дома со семејствата и чувајте се! – др. Кристина Трајчева Шинделар од Итна медицинска помош