(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

23 Prill, 2020

LAJME

Respektoni rekomandimet, qendroni ne shtepi me familjet dhe ruajuni! – Dr. Kristina Trajceva Shindler nga Ndihma emergjente mjekesore.