(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

мај 21, 2020

Новости

Здравствен Дом Скопје упатува голема благодарност дo Супертрејд Gulf Oil Macedonia за донацијата на нафтен дериват за возилата на Итната медицинска помош.

Здравствен Дом Скопје упатува голема благодарност дo Супертрејд Gulf Oil Macedonia за донацијата на нафтен дериват за возилата на Итната медицинска помош.
Во актуелната состојба во која се наоѓаме, односно во борбата со Covid19, ваква донација ни е од големо значење за подобрување на здравствените услуги со што се постигнува поефективно вршење на секојдневните обврски.
Ви благодариме! И ние сме тука за вас во секое време!