(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

мај 28, 2020

Новости

Голема благодарност до Direct Relief и Министерството за здравство за донацијата во Итната медицинска помош .

Голема благодарност до Direct Relief и Министерството за здравство за донацијата во Итната медицинска помош .
Донацијата на ранци опремени со медицински материјал и лекови во состојбата со Covid 19 e од огромно значење и подршка за посветените лекари, медицински сестри и техничари кои се на првата линија во борбата со справување на коронавирусот.