(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

јуни 11, 2020

Новости

Здравствен Дом Скопје упатува голема благодарност до Lions Club Vardar

Здравствен Дом Скопје упатува голема благодарност до Lions Club Vardar за донацијата која е наменета за нашите вработени и секако за пациентите кои ги користат нашите услуги во Поликлиника Букурешт.

Донацијата во овој период е од огромно значење во борбата со справување на коронавирусот. Ви благодариме и би сакале да знаете дека и ние сме тука за вас во секое време.