(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

11 Qershor, 2020

LAJME

Shtepia e shendetit Shkup shpreh falemnderim te thelle deri te Lion Club Vardar

Shtepia e shendetit Shkup shpreh falemnderim te thelle deri te Lion Club Vardar per donacionin qe i dedikohet te punesuarve dhe gjithesesi pacienteve, te cilet i shfrytezojne sherbimet tona ne Polikliniken Bukuresht.

Donacioni gjate kesaj periudhe eshte i nje rendesie te madhe ne luften kunder koronavirusit. Ju falemnderojme dhe deshirojme t’ua bejme me dije se edhe ne jemi ketu per ju ne secilen kohe.