(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

јули 24, 2020

Новости

Позитивниот резултат на Ковид-19 Ѓорѓија го добил на својот 80 роденден.