(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

август 14, 2020

Новости

Од почеток на пандемијата со Ковид-19 се реализирани околу 4000 телефонски разговори за психолошка поддршка на граѓаните започнувајќи од март месец 2020 година.

Од почеток на пандемијата со Ковид-19 се реализирани околу 4000 телефонски разговори за психолошка поддршка на граѓаните…

Венко Филипче 发布于 2020年8月14日周五