(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

август 23, 2020

Новости

Намален бројот на интервенции на Итната помош кај лица во алкохолизирана состојба и по сообраќајни несреќи