(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

август 27, 2020

Новости

ЗДРАВСТВЕНИТЕ ПРЕГЛЕДИ СЕ ВРАЌААТ ВО НОРМАЛА: Во поликлиниките повторно трета смена за магнетна резонанца и мамографија