(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

август 28, 2020

Новости

Итната медицинска помош со девет медицински екипи за празникот – граѓаните да ги почитуваат превентивните мерки