(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 21, 2020

Новости

❤️👨‍🔬💙 Хуманоста продолжува!

Претставници од SPARKASSE BANK MAKEDONIJA и Ohridska Banka ги предадоа картичките за надополнување на гориво за 32 возила на Службата за итна медицинска помош.

Стигнете навреме и каде што е најпотребно 🚑🚑🚑

Помошта се реализира во рамките на заедничката донација на двете банки и матичната Steiermärkische Sparkasse, со цел да се поддржат здравствените институции во Република Северна Македонија за полесно надминување на последиците од вирусната пандемија.

Прочитајте повеќе за донацијата на следниот линк: https://bit.ly/34Aw8kM