(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 28, 2020

Новости

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р. ВИКТОР ИСЈАНОВСКИ: Стравот од Ковид-19 е корисен се додека не прерасне во паника