(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

април 30, 2020

Новости

„КОРОНА-ПАСОШ“: ЕУ ГИ ВОВЕДУВА, ВО МАКЕДОНИЈА ПОТРЕБНО Е СЕРОЛОШКО ИСТРАЖУВАЊЕ