(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

мај 6, 2020

Новости

Здружението на Горанците, вработените од Поликлиниката Чаир ги поздрави со вкусни топли оброци со свој труд им се заблагодаривме на здраствените работници кои посветено се грижат за пациентите.