(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

мај 23, 2020

Новости

Трансплантацијата успешна! ❤️ Ова е огромен успех на македонското здравство. Честитки до сите колеги.