(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

мај 26, 2020

Новости

Здравствен Дом Скопје упатува голема благодарност до Фриком Frikom Makedonija и до вработените во компанијата, за донацијата на нашите вработени во Службата за Итна медицинска помош.

Здравствен Дом Скопје упатува голема благодарност до Фриком Frikom Makedonija и до вработените во компанијата, за донацијата на нашите вработени во Службата за Итна медицинска помош.
Ви благодариме и би сакале да знаете дека и ние сме тука за вас во секое време.