(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

26 Maj, 2020

LAJME

Shtepia e shendetit Shkup shpreh nje falemnderim te madh deri te Frikom dhe te punesuarit ne kompani per donacionin e dhene per te punesuarit tane ne Sherbimin per ndihme emergjente mjekesore.

Shtepia e shendetit Shkup shpreh nje falemnderim te madh deri te Frikom dhe te punesuarit ne kompani per donacionin e dhene per te punesuarit tane ne Sherbimin per ndihme emergjente mjekesore. Ju falemnderojme dhe deshirojme te dini se edhe ne jemi ketu per ju ne secilen kohe.