(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

мај 27, 2020

Новости

Апелираме до граѓаните да продолжат да ги почитуваат мерките за заштита од КОВИД-19.

Апелираме до граѓаните да продолжат да ги почитуваат мерките за заштита од КОВИД-19.

✅ Одржување 2 метри растојание
✅ Носење заштитна опрема
✅ Дезинфекција на рацете