(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

јуни 4, 2020

Новости

ПОСТАПКА НА УТВРДУВАЊЕ НА КОВИД СТАТУС НА ПАЦИЕНТ ВО МОЈ ТЕРМИН