(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

јуни 5, 2020

Новости

Говориме, анализираме, дебатираме за сите предизвици со кои се соочуваме во борбата против COVID – 19. ЕуроФокус, Телма Телевизија 05.06.2020 проф.др.Виктор Исјановски